söndag 6 april 2008

Självaste dagen V



Vaginadagen 2008 blev inget mindre än en succée, det blev utsålt och vi beklagar att inte alla kunde ta del av dagen samtidigt är vi väldigt glada över att det finns ett så stort intresse för projektet!


Hallongrottan ställer ut coola prylar och skänker 10 % av dagens intäkter till V-Day!

Nystartade Hallon-TV ställer frågor till mig om Vaginadagen.


Eva Gyllenstierna är en av de volontärer som gjort årets Vaginadag möjlig, här står hon bredvid alla fina böcker, oljor och sexleksaker som Vaginadagen blev sponsrade med i år! 100 % av intäkterna gick till V-Day!


Ninna S. har gjort en fantastisk insats under förarbetet och dessutom ansvarat för Vagindagens bakelser, marsipanfittor är mums!



Birgitta Ohlsson framför monologen "Min vagina var min by" som är baserad på intervjuer gjorde med Bosniska kvinnor på flyktingläger under kriget i det forna Jugoslavien. Monologen handlar om våldtäkt, det är en jämförelse av hur kvinnan uppfattar sin vagina före och efter våldet.


Nabila Abdul Fattah framför monologen om årets fokusfråga, den riktar uppmärksamhet till regionen i New Orleans genom att målande och symboliskt tala om området som USA: s vagina. Monologen åtföljdes av ett brev och inbjudan till V-Days 10-årsjubileum i New Orleans.


Fler bilder, kommentarar och hälsningar från medverkande kommer läggas upp inom kort! Var du med under dagen? Skicka gärna in bilder, tankar, idéer till mig på eva.smoczynski@rfsu.se!

Bilderna är tagna av Tanya Holm och Ania Smoczynski.

Inga kommentarer: